Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Kukuruz šećerac u zrnu 340 g

Zvijezda Kukuruz Šećerac U Zrnu 340 G

1,72 €/kom

Cijena za j.m.: 5,06 €/kg

Mala, sočna i slatka zrna kukuruza neizostavan su sastojak meksičke kuhinje, a koristimo ih i za pripremu raznih variva, kao prilog jelima ili dodatak sendvičima. Iako mala, ova slatka zrna kukuruza učinit će bitnu razliku u okusu jela. Pomiješana sa ostalim povrćem poput mrkve, graška, paprike ili krumpira, stvorit će odličnu kombinaciju koja može služiti kao baza za juhu, varivo, salatu ili meksičke tortilje.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku u zatvorenoj posudi i potrošiti u roku od 48 sati.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)453/107
Masti (g)1,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,2
Ugljikohidrati (g)19
od kojih šećeri (g)3,4
Bjelančevine (g)2,8
Sol (g)0,45

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.