Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Zelene masline s paprikom 700 g

Zvijezda Zelene Masline S Paprikom 700 G

4,69 €/kom

Cijena za j.m.: 6,70 €/kg

Kombinacija paprike i masline za bolji okus. Ovaj ukusan dodatak jelima nastaje odabirom jedrih plodova zelenih maslina kojima se potom uklanjaju koštice te se njihova unutrašnjost puni pastom od paprike. Paprika se u maslinu dodaje kako bi ublažila i obogatila gorkast okus masline. Ovako spremne možemo ih koristiti kao dodatak salatama i gotovim jelima ili ih jesti same u obliku brzog zalogaja.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom mjestu na temperaturi do 20°C, a nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)503/122
Masti (g)13
od kojih zasićene masne kiseline (g)3
Ugljikohidrati (g)0
Bjelančevine (g)0,7
Sol (g)3,75

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.