Tommy - Dućan na dlanu!

Općenito

Održana konferencija za medijie povodom Tommy studentske srijede

25. 10. 2023.

Tommy studentska srijeda

U utorak, 24. 10. u 12:30 h održana je konferencija za medije povodom pokretanja projekta „Tommy studentska srijeda“ koji je nastao u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu, a sada ga s ponosom i službeno predstavljamo.
Konferencija je održana u sklopu hipermarketa Tommy na Primi 3, u samom srcu Kampusa i središtu studentskog života u Splitu!

Press

Što studentska srijeda znači za studente?

Imajući na umu kako krajem mjeseca i studentski budžet lagano dolazi pred svoj kraj, svaku zadnju srijedu u mjesecu obilježavat ćemo Tommy studentsku srijedu koja svim studentima, uz predočenje X-ice na blagajni, omogućuje 10% popusta na ukupnu kupnju.

Osim toga, studentima je dostupan i Tommy gastro odjel na kojem mogu pronaći fina svježa gotova jela po vrlo pristupačnim cijenama što za njih znači ukusan svježi ručak i večera, a uz to čuvanje raspoloživog iznosa na X-ici. Osim toga, studentima koji žive samostalno u stanovima, Tommy gastro odjel zasigurno će biti itekako prihvatljiva opcija jer će uštedjeti vrijeme i novac oko pribavljanja namirnica, ali i same pripreme jela. 

Tommy studentska srijeda pridonijet će uštedi, ali i boljoj preraspodjeli studentskog budžeta kako za studente, tako i za njihove roditelje.

Studenti

"Studenti su perspektivno jedna od najvažnijih skupina i studenata je u Gradu Splitu puno i Split je sveučilišni centar. Želimo im omogućiti da bolje i kvalitetnije žive i povoljnije kupuju. Kao što je naglasio kolega iz Studentskog zbora, pogotovo je dobro za one studente koji žive samostalno u stanovima, koji su sami primorani kupovati namirnice i pripremati jela. U nizu dosadašnjih projekata mi smo imali aktivnosti od novorođene djece, vrtićkog uzrasta, osnovnoškolskog pa do umirovljenika. Sada su i studenti došli na red" istaknuo je Dario Mamić, direktor Tommy korporativnih komunikacija.

 

Kupnja

Prvu Tommy studentsku srijedu obilježavamo 25. 10. 2023.

Zato dragi studenti, ne propustite iskoristiti svoj popust i trk u najbliži Tommy.

#TvojeMisto i studenti vole isto