Općenito

Delicato - naše delicije, naša robna marka

29. 05. 2024.

Tradicija i kvaliteta u svakom zalogaju


Robna marka Delicato predstavlja široku paletu vrhunskih delikatesnih proizvoda, izvornih hrvatskih i mediteranskih okusa, izvanredne kvalitete po super cijenama. 

Delicato suhomesnati proizvodi i sirevi sada dolaze u novom ruhu, s novim vizualnim identitetom koji će osvježiti police Tommy prodavaonica. Predstavljajući novi vizualni identitet robne marke Delicato, nastavljamo tradiciju brižnosti i ljubavi prema svojim kupcima.

Kombinacijom boja i kreiranjem novog logotipa, Delicato ističe svoje najveće prednosti – strast prema dobroj „spizi“ te kvalitetu i svježinu samih proizvoda.

slika

Više od 90% proizvoda domaćeg porijekla

Kako bismo kupcima pružili beskompromisnu kvalitetu i vrhunske namirnice, nastavljamo suradnju s najboljim domaćim dobavljačima iz raznih krajeva naše zemlje. 

Od pancete koja je napravljena posebnim načinom sušenja na dalmatinski način do Dalmato sira koji nosi esenciju Dalmacije u svakom zalogaju, Delicato proizvodi zadovoljit će svako gurmansko nepce te unijeti bogatstvo okusa koji će stvoriti nezaboravno gastronomsko iskustvo. 


Iz Delicato asortimana izdvajamo:

Delicato Livanjski sir

Slika

Sir Livanjski Delicato je tvrdi sir poznat po svom punom, aromatičnom okusu i karakterističnoj kremastoj teksturi. Izrađen je od kravljeg mlijeka s planinskih pašnjaka, što mu daje jedinstven i pun okus. Savršen je za uživanje samostalno ili uz svježi kruh.


Delicato Iberico sir

Slika

Sir Iberico Delicato je tvrdi sir poznat po svojoj bogatoj, kremastoj teksturi i punom okusu. Napravljen je od mješavine kravljeg, ovčjeg i kozjeg mlijeka, što mu daje jedinstven okus s blagim orašastim notama i blagom kiselkastošću. Njegov kompleksan i uravnotežen okus čini ga savršenim dodatkom u svakoj prilici i druženjima.


Delicato Trapist sir

Slika

Sir Trapist Delicato je polutvrdi sir izrađen od kravljeg mlijeka. Blagi ga okus čini sirom koji će se uklopiti u svaku sirnu platu. U trapistu uživajte uz masline, grožđe, sušeno voće i orašaste plodove, savršenoj kombinaciji za tople ljetne večeri. Lako će se sljubiti i s različitim vinima – od laganih rozea i bijelih vina do snažnijih crnih.


Slika

Delicato proizvodi su stvoreni s pažnjom i posvećenošću prema tradiciji pružajući jedinstveni okus za svaki ukus. 

Delicato nije samo hrana, već iskustvo koje se dijeli s najbližima, donoseći ljubav i tradiciju u svaki zalogaj. 

To su naše delicije i naša robna marka!


#TvojeMisto za delicije po guštu