Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Koestlin vafel voćne kocke 370 g
29%

Koestlin Vafel Voćne Kocke 370 G

11,99 kn/kom

16,99 kn

Cijena za j.m.: 32,41 kn/kg

Akcija traje do 30.11.2021.

Limun i naranča zajedno s jagodom u neponovljivoj kombinaciji Koestlin voćnog vafla. Ono što to čini mogućim i izvrsnim su prirodno voće i prirodne arome bez umjetnih bojila. Samo Koestlin pruža svojim kupcima ovako prirodnu i široku paletu voćnih vafla po čemu smo poznati kod potrošaća.


Opis proizvoda

ProizvođačKOESTLIN d.d., Tvornica keksa i vafla, Slavonska cesta 2a, 43000 Bjelovar, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu
BrandKoestlin

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.277/545
Masti (g)20
od kojih zasićene masne kiseline (g)16
Ugljikohidrati (g)64
Bjelančevine (g)4,1
Sol (g)0,5
Kalcij (mg)0,5
Kalcij PU (%)0,063

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke