Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Raid® Tekućina za električni aparatić 21 ml

Raid® Tekućina za električni aparatić 21 ml

31,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 1.523,33 kn/l

"Raid® Tekućina za električni aparatić pruža vam zaštitu protiv dosadnih komaraca za ugodan san. Djelotvoran je u prostorijama do 30 m² te je učinkovit čak i uz otvoren prozor i upaljena svjetla. Pruža kontinuiranu i diskretnu zaštitu bez mirisa i dima. Više nema potrebe za sprejanjem ili mijenjanjem punjenja svake noći!
Raid® Tekućina protiv komaraca traje do 30 dana, kada se koristi do 8 sati dnevno. Razina tekućine lako se može pratiti: kada je bočica prazna, jednostavno je zamijenite novim punjenjem."

Opis proizvoda

ProizvođačS. C. Johnson Italy S. r. l. , P. le M. M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Čuvati daleko od hrane, pića i hrane za kućne ljubimce.
Upute za upotrebu/pripremuUvjerite se da vaš je električni napon 230 V. 1. Pritisnite i okrenite čep kako biste ga uklonili. Umetnite punjenje u aparatić u za to predviđeni otvor. 2. Okrenite utikač dok bočica ne bude u uspravnom položaju. Umetnite aparatić u električnu utičnicu, dok je u upotrebi svjetlosni pokazivač označit će da je aparatić u funkciji. 3. Ukoliko želite prekinuti djelovanje, izvadite aparatić iz utičnice. 4. Držite punjenje u vodoravnom položaju kada je proizvod uključen. Punjenje zamijenite novim kada se postojeće potroši. Za optimalnu zaštitu i efikasnost, aktivirajte prizvod 30 minuta ranije. Bočica traje do 30 noći i dopunjena je do pola.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke