Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Sanytol maramice za dezinfekciju višenamjenske  36 kom

Sanytol maramice za dezinfekciju višenamjenske 36 kom

23,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 0,67 kn/kom

Sanytol višenamjenske maramice za dezinfekciju čiste razne površine i istovremeno uništavaju mikrobe. Njihova jedinstvena formula ne ostavlja mrlje na površinama i ispušta ugodan, osvježavajuć miris eukaliptusa. Redovitom, preventivnom primjenom Sanytol višenamjenskih maramica smanjuje se broj mikroba u kućanstvu. Posebno su prikladne za: WC daske, umivaonike, tuševe, kade, stolove, telefone, dječje sjedalice, daljinske upravljače... Uklanjaju 99,9 % virusa, bakterija i gljivica, među ostalim listeriju i salmonelu. Dermatološki ispitano. Biorazgradive maramice od 100 % viskoze.

Opis proizvoda

ProizvođačGrupo AC Marca S.L., Av. Carrilet, 293-297 08907 L´Hospitalet LI., Barcelona, Španjolska
Upute za upotrebu/pripremu1. Podignite naljepnicu te povucite. 2. Uzmite maramicu i obrišite površinu. Ne ispirati nakon upotrebe***. 3. Zalijepite naljepnicu te je dobro pritisnite cijelom površinom kako bi osigurali dobro zatvaranje: optimizirano zatvaranje i korištenje dizajnirano za upotrebu od prve do zadnje maramice; 1 maramica čisti i dezinficira 2m2.
BrandSanytol
Neto količina36 kom

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke