Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju  za podove i ostale površine  1 L

Sanytol sredstvo za čišćenje i dezinfekciju za podove i ostale površine 1 L

23,99 kn/kom

Cijena za j.m.: 23,99 kn/l

Sanytol višenamjensko sredstvo za čišćenje i dezinfekciju s baktericidnim, virucidnim i fungicidnim djelovanjem čisti, odmašćuje i dezinficira sve perive površine poput podova, pločica, parketa, podova od terakote, metalnih površina, toaleta, sanitarnih površina, odvoda, površina od plastike i porculana itd. Ugodno miriše na eukaliptus. Ovaj proizvod ima trostruko djelovanje: djeluje kao baktericid prema standardu EN 13697 ako se primjenjuje nerazrijeđen (5 min.) i prema standardu EN 1267 ako se primjenjuje razrijeđen u koncentraciji od 25 % (5 min.). Uz to ima fungicidno djelovanje prema standardu EN 13697 ako se primjenjuje nerazrijeđen (15 min.) i prema standardu EN 1650 ako se primjenjuje razrijeđen u koncentraciji od 25 % (5 min.). Također ima virucidno djelovanje prema standardu EN 14476 (5 min.) pri čemu djeluje na virus influence A i na virus herpes simplex 1 (5 min.).

Opis proizvoda

ProizvođačAC Marca, S.A.AV., Carrilet, 293-297-08907 L´Hospitalet LI, Barcelona, Španjolska
Zemlja/mjesto podrijetlaŠpanjolska
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuRAZRIJEĐENA PRIMJENA: Za čišćenje, ulijte 2 čepa (70ml) u 4 litre tople vode. Za dubinsko čišćenje i dezinfekciju, ulijte 250 ml ili 7 čepova u litru vode. Bez ispiranja***.NERAZRIJEĐENA PRIMJENA: Za čišćenje i dezinfekciju, nanesite proizvod na vlažnu spužvu ili izravno na površine. Bez ispiranja.*** Vrijeme djelovanja: 5 do 15 minuta ovisno o željenom učinku.*** Za površine koje su u dodiru s hranom, igračkama te za površine u kontaktu s djecom ili životinjama, ostavite sredstvo da djeluje 15 minuta i isperite čistom vodom.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke