Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Otvaranje prodavaonica

Općenito

Otvoren Supermarket Rovinj

28. 06. 2021.

Otvoren Supermarket Rovinj


Ovim putem želimo vas informirati o otvaranju novog supermarketa Tommy u Rovinju, na adresi Obala Vladimira Nazora 14, koji je započeo s radom 01.04.2021.

 

Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene i niz dodatnih pogodnosti koje nudimo kupcima.

Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije.

 

U prodajnom prostoru na ukupnoj korisnoj površini od preko 400 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno želimo istaknuti ponudu pekarnice sa dnevno svježom ponudom pekarskih proizvoda. U ukupnoj ponudi Tommy-ja prepoznatljivo dominiraju proizvodi hrvatskih proizvođača, kako nacionalnih tako i lokalnih.

 

U supermarketu je zaposleno novih 15 radnika kojima osiguravamo stimulativne uvjete rada, te mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja. Supermarket Tommy Rovinj raspolaže i s vlastitim parkirnim prostorom.

 

Politikom kontinuirane ekspanzije i ulaganja prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je druga u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Istarskoj županiji čime Tommy pokazuje ozbiljnu ambiciju za povećanje tržišnog udjela i u tom dijelu Hrvatske.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u našoj politici kolačića.

Prilagodi postavke