Ubena Papar šareni u zrnu 28 g

Ubena Papar Šareni U Zrnu 28 G

2,09 €/kom

Cijena za j.m.: 74,64 €/kg

Raznolikost papra: šarena zrna papra dojmljiva su mješavina čiji okus najbolje dolazi do izražaja mljeven u mlincu ili usitnjen u mužaru. Svježe mljeveni, svojom profinjenom aromom daje okus mnogim jelima, uključujući i deserte. Pospite prstohvat na jagode ili egzotično voće!


Opis proizvoda

ProizvođačFuchs Condimente ro srl Nordului 41-43, 115300 Curtea de Arges, Rumunjska
BrandUbena
Neto količina28 g
Sastojci/sastav

Crni papar 45%, bijeli papar 45%, zeleni papar 5%, crveni papar 5%.


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.