Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Vileda spirala za ribanje 2 kom + 1 gratis

Vileda Spirala Za Ribanje 2 Kom + 1 Gratis

3,12 €/kom

23,49 kn/kom
Cijena za j.m.: 1,04 €/kom(7,83 kn/kom)
Spirale za ribanje i čišćenje neosjetljivog posuđa i ostalih neosjetljivih površina. Djelotvorno uklanjaju i najtvrdokorniju prljavštinu. Izrađene od vrlo kvalitetnog nehrđajućeg čelika, dugotrajne.

Opis proizvoda

ProizvođačFreudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH, D-69448 Weinheim, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEU
BrandVileda
Neto količina3 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn