Advent suncokret sjemenka 150 g

Advent Suncokret Sjemenka 150 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 6,60 €/kg
Suncokretovo sjemenje sadrži veću količinu vitamina E (50 mg/100gr), što je veoma važno zbog mnogostrukonezasićenih masnih kiselina, koje uz ovaj vitamin, koji je antioksidans, neće stvarati kancerogene slobodne radikale. Upravo zbog toga je najbolje upotrebljavati neophodne masnoće direktno iz sjemenja

Opis proizvoda

ProizvođačAdvent d.o.o., Jelenčići 61D, 52000 Pazin, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu
BrandAdvent

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.485/594
Masti (g)47,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,2
Ugljikohidrati (g)4,3
Bjelančevine (g)23
Sol (g)0,003
Kalcij (mg)0,003
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.