Airwick Essential Oils Električni osvježivač zraka Komplet White Flowers 1 kom

Airwick Essential Oils Električni Osvježivač Zraka Komplet White Flowers 1 Kom

7,39 €/kom

Cijena za j.m.: 388,95 €/l

Air Wick punjenje za električni osvježivač zraka White Flowers. Nova formula s mirisnim uljima sadrži prirodne sastojke i prirodna eterična ulja dizajnirana za autentičan doživljaj. Ispunite svoj prostor mirisom svježeg cvijeća do 120 dana.


Opis proizvoda

ProizvođačReckitt Benckiser Tatabanya Ktf 2800 Tatabanya, Fatelepi út 15, Mađarska
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska, EU
Uvjeti čuvanjaDržati u uspravnom položaju.
Upute za upotrebu/pripremu1. Odvrnite čep s punjenja kako biste ga uklonili s bočice koja sadrži miris. 2. Umetnite bočicu s mirisom u unutarnju stranu uređaja, dok ne čujete "klik". Pazite da je bočica uvijek u uspravnom položaju. 3. Umetnite sastavljeni uređaj u električnu utičnicu. 4. prilagodite intenzitet mirise okretanjem prekidača na vrhu uređaja. Okrenite uređaj kako biste ga prilagodili utičnici.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.