Always ulošci Ultra night 7 kom

Always Ulošci Ultra Night 7 Kom

1,75 €/kom

Cijena za j.m.: 0,25 €/kom

Higijenski ulošci Always Ultra Night (veličina 3) u trenu upijaju tekućinu i drže je daleko od kože zahvaljujući sustavu InstantDry, dok bočna zaštita SecureGuard pruža dodatan osjećaj sigurnosti, a tehnologija neutraliziranja neugodnih mirisa brine za svježinu. Premda su izuzetno tanki, tek 3 mm, ulošci Always Ultra osiguravaju vrhunsku zaštitu jer njihov sustav veličina Always My Fit nudi optimalno rješenje na temelju obilnosti mjesečnice i veličine gaćica.


Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o., Sulzbacher Str. 40-50, 65824 Schwalbach am Taunus, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
BrandAlways
Neto količina7 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.