Always Ultra Normal Higijenski ulošci 20 kom

Always Ultra Normal Higijenski Ulošci 20 Kom

3,45 €/kom

Cijena za j.m.: 0,17 €/kom
Maksimalna udobnost i 100% pouzdana zaštita tijekom menstrualnog ciklusa. Ženski higijenski ulošci Always Ultra Normal pružit će vam osjećaj ugode i sigurnosti tijekom onih dana u mjesecu.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble d.o.o. 65823 Schwalbach/Ts., Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuNemojte bacati u zahodsku školjku.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.