Tommy - Dućan na dlanu!

Ambi Pur osvježivač prostora Ocean mist 300 ml

Ambi Pur Osvježivač Prostora Ocean Mist 300 Ml

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 18,30 €/l

Osvježivač Ambi Pur s tehnologijom Odourclear otklanja neugodne mirise i ostavlja svjež miris.
Miris Ocean Mist nadahnut je morskom maglicom koja vas osvježava u sunčanim, jutarnjim šetnjama plažom.
Ne maskira dugotrajne neugodne mirise, već ih uistinu uklanja i ostavlja blagi i svježi miris.


Opis proizvoda

ProizvođačP&G DCE bvba/sprl-Belgium, Temselaan 100, B-1853 Strombeek Bever, Belgija
BrandAmbi Pur
Neto količina300 mL
Sastojci/sastav

Benzisothiazolinone, Perfumes, Benzyl Salicylate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool.


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.