Tommy - Dućan na dlanu!

Annyer mode lak za kosu 500 ml

Annyer Mode Lak Za Kosu 500 Ml

2,92 €/kom

Cijena za j.m.: 5,84 €/l

Lak za kosu


Opis proizvoda

ProizvođačMeyer d. o. o. , Varaždinska 46, Sudovčina, 42232 Donji Martijanec, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i ostalih izvora paljenja. Zaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50C. Čuvati izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuLak ravnomjerno raspršite po kosi s udaljenosti od najmanje 30 cm. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja.

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.