Tommy - Dućan na dlanu!

Ariel Color kapsule, 13 kom

Ariel Color Kapsule, 13 Kom

9,99 €/kom

Cijena za j.m.: 0,77 €/kom
Topive kapsule deterdženta za pranje rublja za šareno rublje.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEU, Rumunjska
BrandAriel
Neto količina13 kom
Dodatne informacijeUklanja mrlje, čuva boje, osvježava i štiti tkaninu. Ariel kapsule koriste jedinstvenu tehnologiju Cool Clean koja je osmišljena za pranje na niskim temperaturama čime štedite energiju pri svakom pranju.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.