As Grill Sredstvo za čišćenje pećnica, roštilja i napa 500 mL

As Grill Sredstvo Za Čišćenje Pećnica, Roštilja I Napa 500 ML

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 4,78 €/l

As grill sredstvo za čišćenje pećnica, roštilja i napa.


Opis proizvoda

ProizvođačMeteor Grupa-Labud d.o.o., Radnička cesta 173, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska, EU
Uvjeti čuvanjaČuvati samo u originalnom spremniku.
Upute za upotrebu/pripremuSredstvo nanijeti na površinu, pričekati 15 minuta i isprati vodom. Za jača zaprljanja ponoviti postupak. Ne upotrebljavati za čišćenje predmeta od aluminija i cinka.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.