Tommy - Dućan na dlanu!

Axe dezodorans Gold 150 ml

Axe Dezodorans Gold 150 Ml

4,55 €/kom

Cijena za j.m.: 30,33 €/l
Spojite svoje mirise u harmoničnu cjelinu. Dezodorans Axe Gold oslobađa isti miris kao i parfem u flakonu, a zajedno čine savršen par. Ostavlja dugotrajan osjećaj svježine, štiti od neugodnih mirisa te nadopunjuje parfem iz iste linije.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever Deutschland Productions GmbH & Co. OHG, Alter Postweg 25, 31614 Buxtehude, Njemačka
BrandAxe
Neto količina150 mL
Sastojci/sastavAlcohol Denat., Butane, Isobutane, Propane, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.