Tommy - Dućan na dlanu!

Axe Ice Chill dezodorans u spreju 150 ml

Axe Ice Chill Dezodorans U Spreju 150 Ml

4,55 €/kom

Cijena za j.m.: 30,33 €/l
Axe Ice Chill dezodorans i sprej za tijelo svojim će mirisom metvice i limuna probuditi i osvježiti sva vaša osjetila. Koži pruža učinkovitu zaštitu od znojenja i neugodnih tjelesnih mirisa do 48 sati. Uz Axe Ice Chill dezodorans i sprej za tijelo možete bezbrižno uživati u dugotrajnom osjećaju svježine u svakoj prilici.

Opis proizvoda

ProizvođačUnilever UK Coal Road Seacroft, Leeds LS142AR, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
Uvjeti čuvanjaZaštititi od sunčevog svjetla. Ne izlagati temperaturi višoj od 50C. Čuvati izvan dohvata djece.
BrandAxe

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.