Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Barilla umak Arrabbiata 400 g

Barilla Umak Arrabbiata 400 G

3,05 €/kom

22,99 kn/kom
Cijena za j.m.: 7,63 €/kg(57,48 kn/kg)
Umak Arrabbiata

Opis proizvoda

ProizvođačBarilla G.e.R. Fratelli S.p.A., Via Mantova 166, Parma, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati u hladnjaku te potrošiti unutar 5 dana.
Upute za upotrebu/pripremuZagrijati na blagoj vatri ili mikrovalnoj pećnici (nakonšto ste otvorili poklopac pakiranja) i preliti direktno preko tjestenineu posudi.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)268/64
Masti (g)3,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)63,9
od kojih šećeri (g)5
Bjelančevine (g)1,4
Sol (g)0,95

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn