Tommy - Dućan na dlanu!

Your Organic Nature BIO grašak i mrkva 340 g

Your Organic Nature BIO Grašak I Mrkva 340 G

2,19 €/kom

Cijena za j.m.: 6,44 €/kg
Vrlo ukusna i blago slatkasta kombinacija mrkve i graška u staklenci. Može se servirati uz razne umake, variva, juhe ili salate. Bez dodanog šećera. Sadrži prirodno prisutne šećere. Organski. Pogodno za vegane.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 2 dana.
Upute za upotrebu/pripremuPo potrebi samo podgrijati, ne kuhati.
BrandYour Organic Nature
Neto količina340 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)182/43
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)4,9
od kojih šećeri (g)2,3
Bjelančevine (g)2,7
Sol (g)0,32

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.