Ekozona BIO quinoa 400 g

Ekozona BIO Quinoa 400 G

3,29 €/kom

Cijena za j.m.: 8,23 €/kg
Quinoa se najčešće opisuje kao žitarica (iako je to ustvari sjeme) koja prirodno ne sadrži gluten, s najvećim sadržajem proteina. U svom nutritivnom profilu sadrži svih 9 esencijalnih aminokiselina, što je čini kompletnim izvorom proteina. Lizin i izoleucin su posebno značajni jer ih većina drugih žitarica nema u svom sastavu.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaUzgojeno izvan EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuVrijeme kuhanja: 25 minuta na laganoj vatri u omjeru 2:1.
BrandEkozona

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.