Zlato polje BIO palenta 450 g

Zlato Polje BIO Palenta 450 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 4,42 €/kg
Namirnica duge tradicije, kukuruzna palenta, ni u današnje vrijeme ne gubi na popularnosti. Naprotiv, čini se kako je još popularnija! Posebno naša BIO palenta, koja nudi sve najbolje što jedna palenta može i uz to nosi prepoznatljivu BIO oznaku koja vam jamči kvalitetan proizvod 100% ekološke proizvodnje. Hranjiva, ukusna, praktična i prirodna, omiljena nekad, omiljena i sad!

Opis proizvoda

ProizvođačŽITO d.d., Šmartinska cesta 154, 1000 Ljubljana, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
BrandZlato polje
Neto količina450 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.