Tommy - Dućan na dlanu!

Holle BIO pire od breskve marelice i banane sa pirom 100 g

Holle BIO Pire Od Breskve Marelice I Banane Sa Pirom 100 G

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 11,90 €/kg

Voćni pire za bebe i djecu, spravljen od od breskve, marelice i banane s pirom. Za djecu od 8 mjeseci starosti. Ovaj pire je idealan za međuobrok ili za ponijeti na put.


Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati unutar 2 dana.
Upute za upotrebu/pripremuHraniti sa žlicom. Izbjegavati sisanje jer to može dovesti do kvarenja zubi.
BrandHolle

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)267/63
Masti (g)0,19
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,04
Ugljikohidrati (g)13,2
od kojih šećeri (g)10,5
Bjelančevine (g)1,2
Sol (g)0,003

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.