Tommy - Dućan na dlanu!

Ekozona BIO pirovo brašno 500 g

Ekozona BIO Pirovo Brašno 500 G

2,39 €/kom

Cijena za j.m.: 4,78 €/kg
Pir je jedna od najstarijih vrsta žitarica. Pirovo brašno može se upotrebljavati za izradu različitih vrsta kruha i kolačića, u kombinaciji s pšeničnim, raženim ili nekim drugim vrstama brašna.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuZa pripremu svih vrsta tijesta.
BrandEkozona

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.522/359
Masti (g)2,4
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,4
Ugljikohidrati (g)71
od kojih šećeri (g)2,7
Bjelančevine (g)13
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.