Tommy - Dućan na dlanu!

Your Organic Nature BIO slanutak 350 g

Your Organic Nature BIO Slanutak 350 G

2,49 €/kom

Cijena za j.m.: 7,11 €/kg
Organski slanutak - brzo rješenje za bogate i hranjive povrtne salate kada nemate vremena za kuhanje. Uz tahini pastu, glavni je sastojak popularnog hummusa, ukusne alternative raznim vrstama namaza.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati u hladnjaku i konzumirati u roku od 2 dana.
Upute za upotrebu/pripremuNe kuhati, po potrebi samo podgrijati.
BrandYour Organic Nature
Neto količina350 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)532/127
Masti (g)2,7
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,3
Ugljikohidrati (g)15
od kojih šećeri (g)0,4
Bjelančevine (g)7,1
Sol (g)0,3

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.