Airwaves Drops Strong Bomboni tvrdi 33,5 g

Airwaves Drops Strong Bomboni Tvrdi 33,5 G

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 32,54 €/l
Airwaves Drops. Strong with honey & vitamin C. Bomboni sa šećerom i aromama mentola i eukaliptola punjeni medom, s vitaminom C.

Opis proizvoda

ProizvođačWrigley Confections ČR., KOM.SPOL,Pražská 320, 257 21 Poříčí nad Sázavou, Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandAirwaves

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.592/375
Ugljikohidrati (g)94,4
od kojih šećeri (g)91,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.