Tommy - Dućan na dlanu!

Čarobna krpa za prozor 1 kom

Čarobna Krpa Za Prozor 1 Kom

4,51 €/kom

Cijena za j.m.: 4,51 €/kom
Magična prozorska kožna krpa uvijek se drži malo vlažna u priloženoj kutijici. Ako se osuši jednostavno je potopite u vodu. Prikladna je za svaki automobil, periva na 70°C, 100% biorazgradiva.

Opis proizvoda

ProizvođačA.I.&E.PO.BOX 8824 5604 LV, Eindhoven, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
Uvjeti čuvanjaKrpu uvijek držati vlažnu u kutiji.
Upute za upotrebu/pripremuPrati na 60°C

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.