Tommy - Dućan na dlanu!

Marjan voće chia sjemenke 100 g

Marjan Voće Chia Sjemenke 100 G

1,75 €/kom

Cijena za j.m.: 17,50 €/kg
Iako sićušne Chia sjemenke sve su omiljenije te nose laskavu titulu prave super hrane. Obiluju omega-3 masnim kiselinama i imaju šest puta više kalcija od mlijeka i petnaest puta više magnezija od brokule.
Možete ih upotrijebiti za doručak uz žitarice i voće, posipati ih po raznim slanim i slatkim jelima (juhe, sendviči, salate, razna jela s povrćem, slastice…), dodavati u tijesto za kruh, kolače i kekse. Dakle, u korištenju chia sjemenki gotovo da nema ograničenja.
Prije korištenja se preporuča sjemenke namočiti u vodi ili nekoj drugoj tekućini najmanje 10 minuta, kod kuhanja sjemenke uvijek dodajte na kraju jer termičkom obradom gube dio svojih hranjivih tvari.
Od ovih sjemenki se pravi i bezglutensko brašno koje možete koristiti samostalno ili u kombinaciji s drugim vrstama brašna.

Opis proizvoda

ProizvođačMarjan voće d.o.o., Trnoščica 10, 10370 Dugo Selo, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaArgentina
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu dalje od izvora svjetlosti.
BrandChia sjemenke

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.921/466
Masti (g)34,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)6,8
Ugljikohidrati (g)1,9
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)21,5
Sol (g)<0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.