Cillit Bang sredstvo za uklanjanje masnoće Naturally 750 ml
%

Cillit Bang Sredstvo Za Uklanjanje Masnoće Naturally 750 Ml

4,65 €/kom

Cijena za j.m.: 6,20 €/l

Akcija traje do 19.06.2024.

NC 30 dana: 6,89 €/kom

Cillit Bang Naturally sredstvo je protiv masnoće! Sadrži limunsku kiselinu koja je poznata po učinkovitom skidanju mrlja. Skida tvrdokorne mrlje s kuhinjskih površina! Sadrži sastojke prirodnog porijekla.


Opis proizvoda

ProizvođačReckit Benckiser Production Sp z.o.o. ul Okunin 105-100 Nowy Dwor, Mazowiecki, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
BrandCillit Bang
Neto količina750 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.