Slatki greh Desertni preljev čokolada 230 g

Slatki Greh Desertni Preljev Čokolada 230 G

3,18 €/kom

Cijena za j.m.: 13,83 €/kg

Preljev za slastice s okusom čokolade, bez konzervansa.


Opis proizvoda

ProizvođačMercator Emba d.d., Tržaška 2c, 1370 Logatec, Slovenija.
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija. Zemlja podrijetla čokolade: EU.
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPrije upotrebe protresti. Nakon otvaranja čuvati na hladnom mjestu i upotrijebiti unutar 14 dana.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.181/279
Masti (g)3,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)59
od kojih šećeri (g)53
Bjelančevine (g)3,2
Sol (g)0,28

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.