Tommy - Dućan na dlanu!

Colgate Dječja četkica za zube – 6+ više vrsta 1 kom

Colgate Dječja Četkica Za Zube – 6+ Više Vrsta 1 Kom

2,89 €/kom

Cijena za j.m.: 2,89 €/kom
Colgate Kids dječja četkica zabavna je za upotrebu i idealna je za djecu koja počinju gubiti mliječne zube dok rastu njihovi odrasli zubi. Neka se vaše dijete osjeća kao superheroj svaki put kad pere zube s Colgate Kids mekom četkicom za zube 6+ godina. Zubna četkica za djecu ima malu glavicu, što olakšava četkanje oko usta, drška palca i zaobljena drška čine je ugodnom za upotrebu, a vakumska prijanjalka omogućuje uspravno stajanje četkice. Potaknite djetetovu maštu dok se bori protiv zubnog kamenca kako bi četkanje bilo zabavno i zanimljivo.

Opis proizvoda

ProizvođačColgate Palmolive Europe Sarl, Grabetsmattweg, 4106 Therwil, Švicarska
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandColgate
Neto količina1 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.