Tommy - Dućan na dlanu!

Delicato Zimska salama 1 kg

Delicato Zimska Salama 1 Kg

12,39 €/kg

Cijena za j.m.: 12,39 €/kg

Proizvedena od svinjskog mesa uz dodatak blagih, biranih začina. Čvršće je teksture i sitnije granulacije, zbog čega se lako narezuje na tanke ploške. Prilikom serviranja narezuje se na ploške debljine cca 1mm. Fini okus zimske salame najbolje dolazi do izražaja uz svježi, hrustavi bijeli kruh i pikantni sir.


Opis proizvoda

ProizvođačŽito d.o.o., Đakovština 3, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do +7 °C.
BrandDelicato

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.703/411
Masti (g)34
od kojih zasićene masne kiseline (g)14
Ugljikohidrati (g)1,2
od kojih šećeri (g)<0,5
Bjelančevine (g)25
Sol (g)3,5

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.