Frutek Dječja kašica breskva, grožđe i riža 120 g

Frutek Dječja Kašica Breskva, Grožđe I Riža 120 G

1,25 €/kom

Cijena za j.m.: 10,42 €/kg
Frutek kašica od breskve i grožđa s rižom zdrav je i uravnotežen voćni obrok sa žitaricama primjeren za bebe od 4 mjeseca starosti. Bez dodanog je šećera jer sadrži prirodne šećere iz breskve i grožđa. Ukusan voćni pire s rižom oduševit će bebe i potaknuti ih da zavole voće, a istovremeno pružiti sve potrebne nutrijente i zasititi male trbuščiće. Frutek voćna kašica s rižom ne sadrži gluten, umjetna bojila, arome i konzervanse.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeotvoren proizvod čuvajte na sobnoj temperaturi. Neutrošenu količinu u staklenki zatvorite, čuvajte u hladnjaku do +7°C i potrošite u roku od 24 sata.
Upute za upotrebu/pripremuStaklenku otvorite, promiješajte i nahranite dijete. Proizvod nije upotrebljiv ako se srednji dio poklopca na pritisak savije. Potrebno je pridržavati se uputa za pripremu hrane.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)268/63
Masti (g)0,07
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,01
Ugljikohidrati (g)14,9
od kojih šećeri (g)8,9
Bjelančevine (g)0,8
Sol (g)0,001

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.