Tommy - Dućan na dlanu!

Fructal Frutek voćna kašica od jabuke 4+ mj. 120 g
%

Fructal Frutek Voćna Kašica Od Jabuke 4+ Mj. 120 G

0,89 €/kom

Cijena za j.m.: 7,42 €/kg

Akcija traje do 30.06.2024.

NC 30 dana: 1,15 €/kom

Frutek kašica od jabuka potpun je i zdrav voćni obrok za bebe od 4 mjeseca starosti. Bez dodanog je šećera jer sadrži prirodne šećere i prirodan je izvor vitamina C. Ukusan voćni pire oduševit će bebe i potaknuti ih da zavole okus jabuke, a zadovoljiti sve roditelje koji žele samo najbolje komade voća za svoje najmanje. Frutek kašica od jabuka ne sadrži gluten, umjetna bojila, arome i konzervanse.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeotvoren proizvod čuvajte na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuStaklenku otvorite, promiješajte i nahranite dijete. Neutrošenu količinu u staklenki zatvorite, čuvajte u hladnjaku do +7 C i potrošite u roku od 24 sata. Proizvod nije upotrebljiv ako se srednji dio poklopca na pritisak savije. Potrebno je pridržavati se uputa za pripremu hrane.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)225/53
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)12,8
Bjelančevine (g)0,5
Sol (g)0,001
Kalcij (mg)0,001
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.