Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Lino Dječja kašica jabuka marelica i breskva 190 g

Podravka Lino Dječja Kašica Jabuka Marelica I Breskva 190 G

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 7,32 €/kg

latko-kisela kombinacija tri vrste voća, usklađenog okusa i idealan obrok vašem mališanu. Budite bezbrižni jer čak i izvan kuće imate spreman zdravi zalogaj.
Kao i sve Lino kašice, ova 100 % voćna kašica sadrži samo prirodne šećere ukusnih plodova.


Opis proizvoda

ProizvođačHamé s.r.o., Na Drahách 814, 686 04 Kunovice, Republika Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
BrandPodravka, Lino
Neto količina190 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)246/58
Masti (g)<0,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)<0,1
Ugljikohidrati (g)12
od kojih šećeri (g)11
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.