Bebivita Dječja kašica jabuka i banana s borovnicom 90 g

Bebivita Dječja Kašica Jabuka I Banana S Borovnicom 90 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 11,00 €/kg
Kašica od jabuke, banane i borovnice je zdravi voćni međuobrok u praktičnom paketiću za bebe od godinu dana starosti. Idealan je međuobrok za sve jednogodišnjake zbog vrlo ukusnog i blagog voćnog okusa.
Idealan međuobrok, bez dodanog šećera – sadrži prirodno prisutne šećere, blagog okusa, bez glutena, bez dodatka umjetnih aroma, bez dodatka boja i konzervansa, sadrži vitamin C, važan za obranu organizma i apsorpciju željeza, bez zgušnjivača.

Opis proizvoda

ProizvođačHIPP Croatia d.o.o.Ulica kralja Zvonimira 1, 44400 Glina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi.Ukoliko nije sve potrošeno, preostali dio držati u hladnjaku i potrošiti unutar 24 sata.
Upute za upotrebu/pripremuIdealno kao međuobrok ili desert.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)214/51
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)10,9
od kojih šećeri (g)10,7
Bjelančevine (g)0,3
Sol (g)<0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.