Galenski laboratorij dječja mast 500 ml

Galenski Laboratorij Dječja Mast 500 Ml

10,79 €/kom

Cijena za j.m.: 21,58 €/l
Dječja mast se upotrebljava za zaštitu dječje kože od crvenila, pelenskog osipa i iritacije. Dječja mast njeguje nježnu dječju kožu te zadržava vlažnost. Može se upotrebljavati i kod ležećih bolesnika za zaštitu od dekubitusa.

Opis proizvoda

ProizvođačAdrialab d.o.o., Pulac 4a, 51000 Rijeka, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi do 25°C.
BrandGalenski laboratorij

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.