Disney Mickey mouse Dječji pjenušac 0,75 L

Disney Mickey Mouse Dječji Pjenušac 0,75 L

3,45 €/kom

Cijena za j.m.: 4,60 €/l
Umjetno osjvežavajuće bezalkoholno piće s okusom bijelog grožđa.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
BrandDisney Mickey mouse
Neto količina750 mL
Sastojci/sastavmineralna voda , sok od bijelog grožđa,regulator kiselosti,limunska kiselina ,bojilo,caramel ,arome ,vitamin C

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)163/38
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)9,3
od kojih šećeri (g)9,2
Bjelančevine (g)<0,2
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.