Tommy - Dućan na dlanu!

Johnson's Baby Dječji puder 100 g

Johnson's Baby Dječji Puder 100 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 39,90 €/kg
JOHNSON’S baby puder izvrstan je u upijanju viška vlage kako bi koža djeteta ostala suha i mekana. Napravljen je od visokokvalitetnih sastojaka i pročišćenog talka koji je nježan za osjetljivu bebinu kožu. JOHNSON’S baby puder izvrstan je za djecu kao i za odrasle. Njegov čist miris i blaga tekstura čine kožu zdravom i nježnom čitavi dan. Pedijatrijski je i dermatološki testiran prema najvišim standardima.

Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson GmbH, Johnson & Johnson Platz 2, 41470 Neuss, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
Upute za upotrebu/pripremuIstresite puder izravno na svoju ruku, podalje od lica prije nego ga nanesete na kožu. Puder je idealan za uporabu nakon tople kupke te promjene pelena kako bi se koža omekšala i osvježila. Čvrsto zatvorite spremnik nakon svake uporabe te ga pohranite na hladnom, suhom mjestu.
BrandJohnson's Baby

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.