Tommy - Dućan na dlanu!

Bebivita Dječji sok jabuka 200 ml

Bebivita Dječji Sok Jabuka 200 Ml

0,93 €/kom

Cijena za j.m.: 4,65 €/l
Prirodan sok od jabuke za bebe ima vrlo dobar učinak na bebe koje imaju problema sa stolicom. U vrlo ukusnom i osvježavajućem prirodnom soku od jabuke mogu uživati sve bebe od četiri mjeseca starosti. Voćni sok blagog okusa bez dodanog šećera – sadrži prirodno prisutne šećere. Bez glutena, bez dodatka umjetnih aroma, bez dodatka boja i konzervansa, od 100 % voća prirodno dozrelog na suncu.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Jednom otvorenu bočicu čuvati u hladnjaku i iskoristiti unutar 3 dana.
BrandBebivita
Neto količina200 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)194/46
Masti (g)0,01
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)11,2
od kojih šećeri (g)9,8
Bjelančevine (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.