Bebivita Dječji sok jabuka, grožđe i crni ribiz 500 ml

Bebivita Dječji Sok Jabuka, Grožđe I Crni Ribiz 500 Ml

1,86 €/kom

Cijena za j.m.: 3,72 €/l
Napitak od jabuke, crvenog grožđa i crvenog ribizla će obožavati bebe od 6 mjeseci starosti jer je idealan uz jelo ili kao osvježenje. Također je pun vitamina i željeza i vrlo dobro utječe na zdravlje bebe. Željezo je važno za zdravlje krvi, rast i razvoj.
Voćni napitak blagog okusa, bez glutena, bez dodanog šećera – sadrži prirodno prisutne šećere, bez dodatka boja i konzervansa, bez dodanih umjetnih aroma, doziranje prema potrebi.

Opis proizvoda

Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi. Jednom otvorenu bočicu čuvati u hladnjaku i iskoristiti unutar 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuIdealan uz obrok ili između obroka za gašenje žeđi. Prije upotrebe provjerite da jeambalaža neoštećena.
BrandBebivita
Neto količina500 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)133/21
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)7,3
od kojih šećeri (g)6,8
Bjelančevine (g)0,1
Sol (g)<0,05

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.