Tommy - Dućan na dlanu!

Dolmio umak bolognese 500 g

Dolmio Umak Bolognese 500 G

3,69 €/kom

Cijena za j.m.: 7,38 €/kg
Veliki izbor umaka od rajčice nudi brand Dolmio na tržištu danas. Riječ je o vrlo ukusnim jelima klasične talijanske kuhinje, pripremljenim po provjerenim receptima iz svježeg, ne konzerviranog ili smrznutog povrća. Nakon otvaranja čuvati na hladnom.

Opis proizvoda

ProizvođačMars Food Europe CV, Oud-Beijerland, Nizozemska
Zemlja/mjesto podrijetlaNizozemska
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja, držati u hladnjaku do 3 dana.
BrandDolmio

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)192/45
Masti (g)0,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,1
Ugljikohidrati (g)7,9
Bjelančevine (g)1,3
Sol (g)0,69
Kalcij (mg)0,69
Kalcij PU (%)0,086

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.