Duck Osvježivač za WC školjku Active Clean Marine 2x38,6 g

Duck Osvježivač Za WC Školjku Active Clean Marine 2x38,6 G

4,39 €/kom

Cijena za j.m.: 56,87 €/kg

Bogata pjena Duck® Active Clean Marine osvježivača za WC školjku osigurava dubinsko čišćenje i dugotrajnu svježinu mora te održava vašu WC školjku čistom do zadnjeg ispiranja. Košaricu s osvježivačem potrebno je pričvrstiti na mjesto gdje ju mlaz vode može aktivirati. Aktiviranjem Duck® Active Clean Marine osvježivača oslobađa se osvježavajući miris mora i bogata pjena. Kad je potrošen, proizvod uklonite i odvojite u plastični otpad za recikliranje.


Opis proizvoda

ProizvođačS.C. Johnson Italy S.r.l.P.le M.M. Burke, 3, 20044 Arese (MI), Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija, EU
BrandDuck
Neto količina77,2 g

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.