Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Brzo & Fino Umak Tri papra 200 g

Dukat Brzo & Fino Umak Tri Papra 200 G

2,05 €/kom

Cijena za j.m.: 10,25 €/kg

Brzo & Fino umak okusa tri papra dovoljno je samo zagrijati i preliti po mesu, tjestenini, njokima, riži ili povrću i gozba može početi! Može biti i tajni sastojak u pripremi složenijih jela. Zahvaljujući okusu tri papra i kremastoj teksturi ovaj umak oplemenit će svako jelo, a inspiraciju potražite na poleđini pakiranja.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati na sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuNije potrebno kuhati. Samo zagrijati.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)414/100
Masti (g)7,9
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,2
Ugljikohidrati (g)5,9
od kojih šećeri (g)1
Bjelančevine (g)1
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.