Tommy - Dućan na dlanu!

Agristar EKO čaj od kamilice 30 g

Agristar EKO Čaj Od Kamilice 30 G

2,52 €/kom

Cijena za j.m.: 84,00 €/kg
Cvijet kamilice iz organskog uzgoja. Biljka koja je široko rasprostranjena u našim krajevima koristi se u ljekovite svrhe još od drevnog Egipta i Grčke, a najljekovitiji dio ove biljke upravo je njen mekan cvijet posebnog mirisa. Priprema: 1-2 čajne žličice cvijeta preliti s 2 dl kipuće vode, ostaviti poklopljeno 10-15 minuta, potom procijediti. Čaj je najbolje piti nezaslađen.

Opis proizvoda

ProizvođačAlpro C.V.A., Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na tamnom i suhom mjestu
Upute za upotrebu/pripremu1-2 čajne žlićice cvijeta preliti u 2 dl kipuće vode, ostaviti poklopljeno 10 - 15 minuta, potom procijediti. Čaj je najbolje piti nezaslađen.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.