Tommy - Dućan na dlanu!

Powerade Mountain Blast 500 ml

Powerade Mountain Blast 500 Ml

1,49 €/kom

Cijena za j.m.: 2,98 €/l

Powerade Mountain Blast je niskokalorični izotonični sportski napitak odličnog okusa šumskog i tropskog voća koji vam pomaže održati potrebnu razinu energije tijekom treninga.


Opis proizvoda

ProizvođačCoca-Cola Company proizvodi: Coca Cola HBC Polska Sp. z.o.o., ul. Źwirki i Wigury 16, 02-092 Varšava, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaSkladištiti i čuvati u hladnim i suhim uvjetima. Zaštititi od smrzavanja i Sunčeva svjetla. Nakon otvaranja držati u hladnjaku i upotrijebiti u roku od 2 dana.
BrandPowerade

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)77/18
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)4,1
od kojih šećeri (g)4,1
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,13

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.