Faks Micellar deterdžent, 900 ml
%

Faks Micellar Deterdžent, 900 Ml

5,29 €/kom

Cijena za j.m.: 5,88 €/l

Akcija traje do 31.05.2024.

NC 30 dana: 6,69 €/kom

Tekući deterdžent za strojno i ručno pranje bijelog i obojenog rublja.


Opis proizvoda

ProizvođačSAPONIA D.D. OSIJEK Matije Gupca 2, 31000 Osijek, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaEU, Hrvatska
Upute za upotrebu/pripremuPogodan je za pranje svih vrsta tkanina osim vune i svile. Rublje nepostojanih boja perite odvojeno. Pri izboru temperature pranja pridržavajte se naputka proizvođača odjevnih predmeta.
BrandFaks

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.